Psicologia de la ment

/Psicologia de la ment
Psicologia de la ment 2022-08-17T12:12:15+00:00

Una vegada un savi em va dir, Marta un dia t’adonaràs que tot té un sentit, que no hi ha res del que hagis fet, que sigui endebades. En aquell moment estava molt desorientada, exercia de dissenyadora d’interiors, i estava acabant la carrera de psicologia, i pensava que no hi havia un lligam.

Al final, al cap dels anys, hi vaig trobar un sentit! La ment i la casa de la persona segueixen la llei de correspondència, el que hi ha en un lloc, ressona en l’altre. El que està en la ment es reflecteix en la casa i al contrari. 

L’interiorisme ha enriquit i ampliat la meva visió com a psicòloga i ha ampliat la meva caixa d’eines. Les eines que utilitzo van des del coneixement del cos a través de la medicina Xinesa i la descodificació dels senyals del cos, de l’espai on vivim a través del Feng Shui i la Geobiologia, de la ment a través de la investigació de la ment Humana i la neurologia (una de les meves passions) i de l’energia a través de cursos de ciències energètiques i cursos de meditació.

I aquesta amplitud de mires m’ha portat a crear un mètode psicològic molt complet, el Mètode Magabu, que està enfocat a ajudar a les persones a sanar el jo modelat (el personatge que hem creat a través de la nostra vida), ordenar la vida i transformar-se per ser més feliços en el seu dia a dia.

Cap a on vaig? Qui sóc?

Psicologia

Volem que et trobis còmode a l’hora d’iniciar una sessió de transformació personal, per això t’oferim la possibilitat de fer sessions presencials en els nostres centres de teràpia:

Trobem lloc i moment per iniciar el suport psicològic i adaptem futures trobades segons les teves necessitats i els objectius que ens marquem. Tu ets el centre de les sessions i treballem cara a cara per aconseguir la teva transformació personal.

Si no et pots desplaçar o tens una disponibilitat horària reduïda que t’impedeix venir a una sessió presencial de transformació personal, t’oferim la possibilitat de fer les sessions online a través d’Skype.

Les sessions online ens permeten oferir-te més comoditat i adaptar el ritme i la transformació a les teves necessitats. Tu ets el centre de tot, tu tries com vols que t’ajudem i nosaltres ens adaptem.

Psicologia de la ment
Psicologia de l’espai
Psicologia del cos