Transformació personal

/Transformació personal
Transformació personal 2020-06-02T20:06:53+00:00

Ens importen les persones. En la transformació personal fem ús de la psicologia per conèixer amb més profunditat la situació individual de cadascú i en fem una anàlisi acurada que ens ajudi a establir un camí cap a la consecució del benestar psicològic.

Trobar el benestar pot suposar un camí senzill amb només alguns petits consells a posar en pràctica o bé un autèntic procés de canvi que requereix accions més profundes i pautades.

A través del mètode del “cercle màgic” et donem recursos per viure d’una manera més conscient integrant el creixement interior en la teva vida diària a través d’eines d’autoconeixement i 8 passos que et permetran ser més feliç.

Realitzem un acompanyament durant tot el procés de transformació i tenim en compte també com afecta l’espai a les persones per oferir, si s’escau, algunes recomanacions que també transformin els llocs on es viu o treballa.

Cap a on vaig? Qui sóc?

Psicologia

Volem que et trobis còmode a l’hora d’iniciar una sessió de transformació personal, per això t’oferim la possibilitat de fer sessions presencials en alguns dels nostres tres espais de referència:

  • I Am Presence Center, a Vic (iampresencecenter@gmail.com)
  • Prana, a Olot (Anna: 620 24 09 39)
  • Centre Marta Cid, a Calldetenes (Marta: 620 029 238)

Trobem lloc i moment per iniciar el suport psicològic i adaptem futures trobades segons el teu desig i els objectius que ens marquem. Tu ets el centre de les sessions i treballem cara a cara per aconseguir la teva transformació personal.

Si no et pots desplaçar, no pots rebre visites o tens una disponibilitat horària reduïda que t’impedeix participar en una trobada presencial de transformació personal, t’oferim la possibilitat de fer les sessions online a través d’Skype.

Les sessions online ens permeten oferir-te més comoditat i adaptar el ritme i la transformació a les teves necessitats. Tu ets el centre de tot, tu tries com vols que t’ajudem i nosaltres ens adaptem.

Transformació personal
Transformació d’espais
Servei integral