Transformació d’espais

/Transformació d’espais
Transformació d’espais 2020-09-20T18:50:28+00:00

La transformació d’espais ens ajuda a adaptar els espais de la llar o laborals a les condicions que afavoreixen el benestar personal de les persones que hi interactuen. A través de l’interiorisme i de l’experiència dels beneficis que aporten altres disciplines com el Feng Shui o la Teoria dels 5 elements, posem en marxa una proposta de reforma i reordenació de l’espai tenint en compte tant aspectes estètics com de benestar i salut.

Quan l’espai, més enllà de provocar una manca de comoditat, presenta la sensació de causar molèsties (mals de cap recurrents, insomni, fatiga…) pot ser símptoma de l’existència d’una geopatia o d’una radiació constant d’emissions (Wi-Fi, corrent elèctric…). En aquests casos, recomanem i duem a terme prospeccions geobiològiques per trobar la causa de les molèsties i mitigar o eliminar la seva acció en l’organisme.

Utilitzem el Feng Shui de les Estrelles per ajudar-te a fer un canvi en la teva vida i potenciar les teves relacions i la teva vida laboral. En els negocis, el Feng Shui de les Estrelles és molt útil quan volem que les coses funcionin millor i tinguem beneficis més ràpid.

En tots els casos, adaptem les accions a fer segons el que requereixi cada situació i a partir del vistiplau del client.

M’agrada el lloc on visc?

Visc en una casa sana?

Disseny d’interiors

Quan ets a casa, trobes que hi ha alguna cosa que t’incomoda i no saps el què? Vols donar un gir totalment diferent al teu pis i no saps per on començar? La formació de Marta Gabaldà com a interiorista ens permet conèixer totes les opcions de distribució, mobiliari i decoració de l’espai que tens disponibles per a la teva llar o oficina. A més, comptem amb la col·laboració de Maria Dalmau, amb qui formem tàndem a Estudi Maragda, un projecte on ens unim per sumar coneixements i millorar el benestar de les persones en els espais.

Transformem el teu entorn per què el gaudeixis amb més comfort i sigui un espai que faciliti la teva productivitat, la teva comunicació i el gaudi del teu dia a dia.

La sensibilitat vers les ones o el magnetisme varia segons les persones i en alguns casos pot arribar a ser una geopatia causant de molèsties com mals de cap recurrents, insomni o fatiga.

Emprem els coneixements en geobiologia per analitzar els espais de la teva llar o de la teva oficina i comprovar si hi ha espais afectats per radiacions tel·lúriques o corrents d’aigua, així com elements tecnològics que puguin afectar en el teu descans i comfort.

A través del Feng Shui dissenyem el teu pis, local comercial o empresa, ubicant i ordenant cada objecte en el lloc que l’hi pertoca segons la forma, el color o l’element que el conforma a través de la Teoria dels cinc elements del Feng Shui i de la medicina xinesa.

També potenciem l’inconscient amb frases afirmatives i imatges, fent que casa teva sigui un espai de creixement personal.

Transformació personal
Transformació d’espais
Servei integral