Psicologia de l’espai

/Psicologia de l’espai
Psicologia de l’espai 2022-08-17T12:22:39+00:00

La transformació d’espais ens ajuda a adaptar els espais de la llar o laborals a les condicions que afavoreixen el benestar personal de les persones que hi interactuen. A través de l’interiorisme i de l’experiència dels beneficis que aporten altres disciplines com el Feng Shui o la Teoria dels 5 elements, posem en marxa una proposta de reforma i reordenació de l’espai tenint en compte tant aspectes estètics com de benestar i salut.

Quan l’espai, més enllà de provocar una manca de comoditat, presenta la sensació de causar molèsties (mals de cap recurrents, insomni, fatiga…) pot ser símptoma de l’existència d’una geopatia o d’una radiació constant d’emissions (Wi-Fi, corrent elèctric…). En aquests casos, recomanem i duem a terme prospeccions geobiològiques per trobar la causa de les molèsties i mitigar o eliminar la seva acció en l’organisme.

Utilitzem el Feng Shui de les Estrelles per ajudar-te a fer un canvi en la teva vida i potenciar les teves relacions i la teva vida laboral. En els negocis, el Feng Shui de les Estrelles és molt útil quan volem que les coses funcionin millor i tinguem beneficis més ràpid.

En tots els casos, adaptem les accions a fer segons el que requereixi cada situació i a partir del vistiplau del client.

M’agrada el lloc on visc?

Visc en una casa sana?

Disseny d’interiors

Quan ets a casa, trobes que hi ha alguna cosa que t’incomoda i no saps el què? Vols donar un gir totalment diferent al teu pis i no saps per on començar?

T’ajudem a  distribuir l’espai segons el Feng Shui, per viure en un espai harmònic.  A més, comptem amb la col·laboració de l’interiorista Maria Dalmau,  per millorar el benestar de les persones en els espais.

Transformem el teu entorn per què el gaudeixis amb més comfort i sigui un espai que faciliti la teva productivitat, la teva comunicació i el gaudi del teu dia a dia.

La sensibilitat vers les ones o el magnetisme varia segons les persones i en alguns casos pot arribar a ser una geopatia causant de molèsties com mals de cap recurrents, insomni o fatiga.

Emprem els coneixements en geobiologia per analitzar els espais de la teva llar o de la teva oficina i comprovar si hi ha espais afectats per radiacions tel·lúriques o corrents d’aigua, així com elements tecnològics que puguin afectar en el teu descans i comfort.

A través del Feng Shui dissenyem el teu pis, local comercial o empresa, ubicant i ordenant cada objecte en el lloc que l’hi pertoca segons la forma, el color i l’element que el conforma a través de la Teoria dels cinc elements del Feng Shui i de la medicina xinesa.

També potenciem l’inconscient amb frases afirmatives i imatges, fent que casa teva sigui un espai de creixement personal.

Psicologia de la ment
Psicologia del cos
Psicologia de l’espai