Llibre de Noemí Primo i Marta Gabaldà

/Llibre de Noemí Primo i Marta Gabaldà
Llibre de Noemí Primo i Marta Gabaldà 2021-01-03T15:39:25+00:00

Descobreix l’harmonia de l’ordre

El llibre ‘La armonía del orden: Mente y Espacio’, escrit per Noemí Primo i Marta Gabaldà és un llibre dedicat a totes aquelles persones que anhelen i volen portar una vida més plena. Al llibre, expliquem com podem aconseguir-ho a través de posar, primer, ordre a la nostra ment i, després, ordenar el nostre espai.

En aquest manual aprendràs, entre d’altres moltes coses, a fugir del gran monstre de la complicació, i que exercitar aquest hàbit pot ser tremendament gratificant i alliberador.

Al llarg de les seves pàgines, t’oferirem eines molt útils que t’ajudaran a estalviar temps, diners i disgustos, però sobretot gaudiràs plenament de ser l’artífex de la teva pròpia transformació personal.

Amb la lectura d’aquest llibre, t’adonaràs que deixar anar tot allò que no necessitem ens pot convertir en persones més serenes, efectives, satisfetes i felices. I el més important de tot, a descobrir que el que és realment urgent és…SER FELIÇ!

Sobre les autores:

Noemí Primo

Nascuda a Bilbao, actualment residint a Barcelona. És psicòloga per la UOC (N.C. 26197), músic pel Conservatori Superior de Bilbao i Màster en Musicoteràpia per l’ISEP.

En l’actualitat, el seu treball es troba centrat en compartir, ensenyar i difondre habilitats i recursos per aconseguir l’ordre Mental i el Benestar integral mitjançant tots els recursos que ha anat adquirint durant el seu bagatge personal i professional. S’ha especialitzat en Tècniques de Tercera Generació (gestió emocional, mindfulness, hipnosi, eneagrama, EMDR, etc.). És creadora i directora del seu propi projecte “Yume”, i d’un mètode de teràpia de desenvolupament personal (TCP) en honor al seu pare Carlos Primo.

A més de realitzar consultes presencials i per Skype, organitza conferències / workshop tant de temes relacionats amb l’ordre Mental, Psicologia, la Musicoteràpia i el Benestar Integral.

Marta Gabaldà

Va néixer a Vic (Barcelona) i va començar la seva carrera com a dissenyadora d’interiors. Va estudiar a l’Escola de disseny La Massana i va obrir el seu propi negoci d’interiorisme a l’acabar els estudis. Allà va aprendre a través del disseny i observació de centenars de cases, pisos i empreses, la relació entre les persones i els seus espais.

Anys després va estudiar Psicologia a la UOC i quan va acabar, va aplicar el coneixement de la psicologia humanista per a enriquir la visió dels espais i al seu torn aportar els beneficis de l’ordre dels espais en el procés terapèutic. Pots consultar la seva web.

Actualment es dedica a les reformes psicològiques integrals (persona i espai), té consulta en creixement personal, i és formadora de l’mètode psicològic (Magabu) que té com a objectiu ordenar la vida de les persones seguint les estacions de l’any per viure en harmonia amb les diferents energies que ens envolten i que van canviant cíclicament.

On puc trobar el llibre?

A la botiga online de Bubok
Al web Amazon
Al web de Casa del Libro

Vols saber-ne més?