Portes obertes a Kalma

//Portes obertes a Kalma

Portes obertes a Kalma

El nou gabinet terapèutic Kalma d’Olot va obrir les portes el passat 11 de desembre per donar-se a conèixer. Dins el local es va fer una benvinguda amb pica-pica i música en directe, on els assistents van poder parlar i demanar dubtes als professionals que explicaven les seves teràpies i com podien ajudar a la gent.

Els seus socis, Cristina Cervantes, Àlvar Fortian, Marta Gabaldà i Sandra Mosa, estan especialitzats en diferents estils de teràpia.

La finalitat de Kalma és acompanyar a les persones en el seu procés de millora de la seva vida. Els professionals de Kalma estan especialitzats en dos tipus de teràpia, la mental-emocional on es tracten l’ansietat, la depressió o les relacions de parella, entre d’altres i també tracten la part física on es poden detectar malalties, intoleràncies, vertigen…

Els professionals de Kalma t’acompanyen des del principi del procés fins al final.

Kalma està situat al carrer Bisbe Vilanova, 2 entresols 1a.

Moltes Gràcies a tots els que vàreu asistiri i ens vau acompanyar en l’obertura d’un nou espai cooperatiu de terapeutas a Olot.

By | 2022-08-26T12:11:22+00:00 agost 26th, 2022|Categories: Uncategorized @ca|