Ja a la venda, el llibre ‘La armonía del orden: Mente y Espacio’

//Ja a la venda, el llibre ‘La armonía del orden: Mente y Espacio’

Ja a la venda, el llibre ‘La armonía del orden: Mente y Espacio’

Marta Gabaldà i Noemí Primo publiquen ‘La armonía del orden: Mente y Espacio’, un llibre adreçat a totes aquelles persones que volen portar una vida més plena. El llibre dona algunes claus per ordenar la nostra ment i després aportar aquest ordre al nostre espai per aconseguir el benestar que necessitem.

El llibre escrit per les dues autores ofereix eines de gran utilitat per estalviar temps, diners i disgustos i, sobretot, gaudir plenament de la nostra transformació personal.

‘La armonía del orden: Mente y Espacio’ ha estat editat per Bubok en format paper i digital i es pot trobar, entre d’altres, tant al portal web de l’editorial com a les plataformes Amazon i Casa del libro.

By | 2020-12-20T18:59:27+00:00 setembre 1st, 2020|Categories: Llibres|