Portes obertes al I AM Presence Center

//Portes obertes al I AM Presence Center

Portes obertes al I AM Presence Center

L’espai I AM Presence Center celebra portes obertes de l’1 al 6 de juny i us ofereix nombroses activitats gratuïtes perquè conegueu els diversos serveis que hi podeu trobar. Des de Marta Gabaldà hi col·laborem el dimecres i el divendres amb diverses sessions de creixement interior i descobriment de la identitat.

    • Dimecres, 3 de juny, de 18 a 20h: Sessions de Psicologia en l’acompanyament al Creixement Interior
    • Divendres, 5 de juny, de 18 a 20h: Descrobriment de la Identitat i Propòsit

Si esteu interessats en participar a les portes obertes d’aquesta setmana, cal que tingueu present que s’ha de portar tovallola o mocador per cobrir l’esterilla de ioga, uns mitjons nets, aigua i una bossa per guardar les pertinences.

By | 2020-06-02T20:01:43+00:00 juny 2nd, 2020|Categories: Activitats|