Feng Shui per a la casa passiva i ecològica OrgàniCub

//Feng Shui per a la casa passiva i ecològica OrgàniCub

Feng Shui per a la casa passiva i ecològica OrgàniCub

Des de Marta Gabaldà Persones & Espais vam aportar el nostre asessorament en Feng Shui per a la llar OrgàniCub, una casa dissenyada i construïda amb criteris ecològics i de biohabitabilitat.

Aquest projecte dissenyat per Celobert a Sora ha permès crear una casa energèticament eficient, ecològica i saludable, construïda amb materials orgànics i d’origen local (fusta, fibres de fusta per a l’aïllament tèrmic, cotó…).

Mitjançant el Feng Shui, hem ajudat a optimitzar l’habitabilitat i comfortabilitat de l’espai. Les vistes d’una muntanya al nord i una vista àmplia al sud del vessant asseguren un Feng Shui beneficiós. La forma trapezoidal de la planta van facilitar la ubicació de les diferents zones i que la natura tingués una presència clau dins la casa. A través de la distribució del chi, l’energia que entra a la casa, hem fet possible que arribi més energia a les zones actives de la planta baixa, alhora que hem bloquejat la que es dirigeix a a la primera planta, adreçada als espais de descans.

Podeu trobar més informació al web de Celobert i al seu espai del projecte Orgànicub.

By | 2020-12-20T19:00:13+00:00 gener 30th, 2020|Categories: Activitats|