Cursos

/Cursos
Cursos 2020-06-16T23:24:57+00:00

Els cursos de creixement personal de Marta Gabaldà tenen una durada anual i estan enfocats a la transformació personal en quatre grans blocs interdependents: la casa, el cos, la ment i l’energètica.

L’objectiu dels cursos és assolir la transformació personal ajudant-nos de les diferents disciplines que formen part d’aquests blocs (l’interiorisme, el feng shui, els cinc elements de la medicina xinesa, el xacradiagnosi, la psicologia, la bioneuroemoció i la geobiologia). Transformar la nostra llar, el nostre cos, les nostres creences i el nostre sistema energètic de manera holística per fer un gran canvi i ser les persones que volem ser.

El format dels cursos és trimestral perquè això permet seguir les estacions de l’any (hivern, primavera, estiu i tardor) i es fan dues classes per trimestre tot seguint la lluna creixent o decreixent, la que s’esdevingui en aquell moment. En cada estació de l’any s’integren els coneixements dels quatre pilars de la transformació que es vol portar a terme.

Els cursos de creixement personal els imparteix Marta Gabaldà, dissenyadora d’interiors, geobiòloga i psicòloga, i compten amb la col·laboració de Marta Cid com a experta en medicina xinesa. Les formacions es poden fer de manera presencial a Espai Univers de les Franqueses de Vallès, a Prana d’Olot i també a Terrassa i al I Am Presence Center de Vic.

Cursos de creixement personal

Busquem la transformació personal a través de sessions formatives individuals o grupals, segons s’escaigui, amb l’objectiu d’afiançar els conceptes, hàbits i accions que condueixen al benestar de cada persona.

Ens endinsarem en el nostre inconscient, acceptarem que som responsables de les nostres accions i anirem transformant les nostres pors per poder viure amb coherència entre el que pensem, el que fem i el que sentim. I això quedarà reflectit en les nostres relacions.

El format dels tallers és pels que no es poden comprometre en un curs anual o els que tenen ganes de fer un creixement personal en un taller específic dels que impartim.

Es treballen diferents aspectes de la persona per poder viure amb més consciència i treure capes d’allò que ja no ens fa feliços.

  • Taller 1. Cap on vaig? Taller d’orientació personal on es transformen  les pors que ens limiten, per poder estar centrats en la nostra missió de vida.
  • Taller 2. Qui sóc? Taller d’autoconeixement a través d’eines que tenen a veure amb la nostra data de naixement (xacradiagnosi i calendari Maya)
  • Taller 3. D’ón vinc? Arbre genològic i creences.
  • Taller 4. Què posseeixo? Com administro els meus diners?
  • Taller 5. Que he aconseguit a la vida? He seguit la meva missió, estic perdut? Sóc feliç?
  • Taller 6. Com són les meves relacions? Les persones que m’envolten diuen molt de quin és el moment en el que estic d’evolució personal.
  • Taller 7. Quins són els meus projectes? Estic il·lusionat amb la meva vida o simplement formo part de la roda de la vida i no sé que vull!!!
  • Taller 8. Estic sol? Hi ha algú més? Qui m’ajuda i com ajudo als altres.

Són tallers de dues hores i s’imparteixen en els centres on es fan els cursos anuals.