Qui soc?

/Qui soc?
Qui soc? 2022-08-01T11:11:03+00:00

Psicòloga, investigadora de la ment humana, escriptora i formadora.

Després d’anys d’experiència al món de l’interiorisme, m’adono que l’espai on treballem o on vivim té un impacte directe en la persona en l’àmbit físic, psicològic i energètic. És per això que em formo a través de GEA (Associació d’estudis geobiològics) en tot el que té referència a la casa sana, la geobiologia i l’electrocontaminació. Més tard em formo en Feng Shui (Escuela Hispanoamericana de Feng Shui). Per altra banda, decideixo aprofundir en l’estudi de la ment Humana.

Això em porta a cursar els estudis de Psicologia, la meva gran passió. A partir d’aquí em dedico uns anys a investigar cada vegada més la ment Humana, des de la bioneuroemoció, la gestió de les emocions, el funcionament de la ment i com gestionar les creences, entre d’altres, de la mà de grans Mestres i filòsofs.

Paral·lelament obro  la meva ment a la meditació, que ha esdevingut una gran eina que utilitzo diàriament.

M’agrada la meva feina, em dedico a acompanyar a les persones a enfocar-se en millorar la seva salut física i psicològica. Descodifico el cos, la casa i les diferents situacions que ens trobem en el nostre dia a dia per descobrir quines són les creences que hi ha darrere, sanar-les i modificar-les per unes de noves que siguin positives i que ens portin directament cap als nostres objectius.

I per poder ajudar a la gent, primer he experimentat en mi i he obtingut grans canvis en la meva vida. A través de la meva experiència personal he creat un mètode psicològic propi, MAGABU, que m’ha ajudat i m’ajuda a reinventar-me cada dia.

Marta Gabaldà

Coneix el nostre equip de col·laboradors

Marta Cid
Marta CidTerapeuta
Terapeuta i cantant. Biomecànica postural correctiva i medicina tradicional xinesa.
Helena Pla
Helena PlaActriu i formadora en l'àmbit de la comunicació
Utilitza les eines del món de les arts escèniques per prendre consciència del potencial comunicador de cada persona.
Maria Canamasas
Maria CanamasasTerapeuta
Formada en medicina quàntica.
Sessions holístiques de neteja energètica.
Cos, ment i ànima.
Gabinet terapèutic
Gabinet terapèutic
Cristina Bubé Casas
Cristina Bubé CasasInstructora de Mindfulness
Instructora de Mindfulness i Compassió per la Mindfulness Association d’UK i formada en Coaching per l’Institut Integratiu de Barcelona.
Noemí Primo
Noemí PrimoMusicoterapeuta, psicòloga, música i xef
Xef vegetariana y asesora en Salut emocional a través de l’alimentació, Mindful eating (alimentació conscient).
Andoni Leiva
Andoni LeivaMusicoterapeuta , especialista en teràpies del so
Creador del mètode SERENA (Sessions de Relaxació Natural). Format en tècniques de respiració i meditació Shine i bols tibetans.
Maria Dalmau
Maria DalmauDissenyadora d'interiors
Dissenyo espais sans i poso llum, dissenyo la làmpada que necessita cada ambient i cada persona. Amb coneixements de Reiky i Gestalt per oferir una visió més àmplia de l’interiorisme emocional.