Ja a la venda la segona edició del llibre “La armonía del orden: mente y espacio”.

//Ja a la venda la segona edició del llibre “La armonía del orden: mente y espacio”.

Ja a la venda la segona edició del llibre “La armonía del orden: mente y espacio”.

Marta Gabaldà i Noemí Primo publiquen la segona edició del llibre ‘La armonía del orden: Mente y Espacio’, un llibre adreçat a totes aquelles persones que volen portar una vida més plena. El llibre dona algunes claus per ordenar la nostra ment i després aportar aquest ordre al nostre espai per aconseguir el benestar que necessitem.

La segona edició del llibre ofereix més amplitud de coneixements i l’aportació de més eines que et poden ajudar a conseguir el benestar personal i l’equilibri amb la casa.

‘La armonía del orden: Mente y Espacio’ ha estat editat per Bubok en format paper i digital i es pot trobar, entre d’altres, tant al portal web de l’editorial com a les plataformes Amazon i Casa del libro.

By | 2022-08-26T12:06:27+00:00 agost 3rd, 2022|Categories: Uncategorized @ca|